17 Ago, 2018 - 02:30
Menú

Comentarios

Va dir ...

--

Online?
Actualmente hay 127 invitados y 0 usuarios registrados en línea.

Puedes loguearte o crear una cuenta nueva aqui.

e-madrid.org

e-barcelona.org
Mascarell: "Montoro debe entender que no es malo destinar dinero a la Cultura"

Un plenario unipersonal

Manifiesto de los trabajadores del MACBA

El Macba despide a nueve trabajadores, el 10% de su plantilla

NUEVO PLAN DE MASCARELL

e-norte

e-sevilla.org
[no title]

[no title]

[no title]

[no title]

[no title]

  

1075 lecturas 
Comunicació

I Jornades de Contrainformació del 27 al 29 d'abril a la Universitat de ValènciaDel 27 al 29 d'abril se celebraran a la UV les I Jornades de Contrainformació per a mostrar la part més fosca de la realitat. Intervindran Ferran Montesa, Juan J. López de Uralde, Isadora Guardia...Jornades de Contrainformació de la UVL'Associació d'Estudiants de Comunicació convida a tota persona interessada pel pensament crític a les I Jornades de Contrainformació de la UV, que tindran lloc entre el 27 i el 29 d'abril de 2009 a la facultat de Filologia, Traducció i Comunicació del Campus de Blasco Ibáñez.


Una sèrie de conferències d'experts en determinats camps de l'actualitat seran el punt de partida d'un espai de debat plural. Per això cal comptar amb diversitat de punts de vista, i és aquí on les xarrades de ponents com Antonio Méndez, Ferran Montesa, Toni Mollà, Juan José López de Uralde o Maria Josep Picó incentivaran, esperem, la participació dels assistents.Com a estudiants de Periodisme i de Comunicació Audiovisual, creiem adient obrir un espai a la informació menys usual als mitjans de comunicació tradicionals. Fets de la vida diària no considerats mediàtics són deixats de banda per aquestos, tot depenent dels interessos de reduïts cercles de poder.Es tractarà l'àmbit audiovisual, sociològic, medi ambiental i músical de la mà de veritables experts, units per primera vegada amb l'objectiu d'oferir la cara oculta de la informació, la versió alternativa al pensament dominant. Una nova visió del món espera. Quedeu tots convidats.Més informació a http://jornadescontrainfo.blogspot.comAssociació d'Estudiants de Comunicació de la Universitat de València [AEC]http://jornadescontrainfo.blogspot.comAquest són el programa i l'horari definitius:Dilluns 27 d'abrilMATÍ- 10:30 - 11:00 Obertura de les Jornades de Contrainformació- 11:00 - 12:00 Conferència inaugural a càrrec d'Antonio Méndez Rubio- 12:30 - 13:30 Conferència d'Alberto Sáiz: Mercaderia de la fotografiaDimarts 28 d'abrilMATÍ- 10:30 - 11:30 Conferència de Guillermo López: Poder centralitzat vs. poder públic: la difusió de informacions i opinions en les eleccions generals de 2004- 12:00 - 13:00 Conferència de Mariola Cubells: ¿Periodismo sin periodistas?VESPRADA- 16:00 - 17:00 Conferència de Juli Esteve: Mitjans de proximitat alternatiu-convencionals i la seua inexistència-ineficàcia-insuficiència- 17:00 - 18:30 Conferència Toni Mollà: Quina televisió publica?- 18:30 - 20:00 Conferència de Carles Soler: Cultura lliure: nous models de propietat intel·lectualDimecres 29 d'abrilMATÍ10:00 - 11:30 Conferència de Maria Josep Picó: Canvi climàtic11:30 - 13:00 Conferència de Juan López de Uralde: Las mentiras de la industria nuclear13:00 - 14:00 Conferència de Ferran Montesa: Mitjans de comunicació i poderVESPRADA16:00 - 17:30 Conferència de Josep Vicent Frechina: La música en valencià: a la recerca del públic18:00 - 20:30 Presentació d'Isadora Guardia: El documental como herramienta para la visibilización de conflictos. A continuació, es projectarà el documental La mano invisible d'Isadora.
Miércoles, 22 Abril, 2009   Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

Technorati iconDigg icondel.icio.us iconYahoo MyWeb iconGoogle iconMeneame icon

Comentarios

Mostrar Orden
EX-AMICS DE L'IVAM

Buscar Google
Búsqueda

InterACCIONES (post) ELECTORALES


Sobre las relaciones del arte con los mecanismos de participación política, no sólo electoral

Ara TV


e-valencia TVDestrucción a toda costa
Informe anual de Greenpeace que analiza el estado del litoral Entre el lamento general y la falta de acción política para protegerlo, el litoral se nos sigue escapando entre las manos. Descargar PDF
Nuevo informe 2007

Relacionado

La noticia más leída en relación al tema Comunicació:
Anorexia. Pasarela Cibeles. ¿Tallas 34 o 38?...

Llenguatge
Idioma preferido:


Revista Mono


Mono Special Edition: e-valencia. Stuttgart. On Difference #1

Mono Blog


Tribuna blogs

*

*

*

AVUI

Bienal de Valencia
»»Bienal de Valencia_Participa««

»»Bienal de Valencia_Noticias««

»»Bienal de Valencia_Info««

Categorías

Ciutadans
 


 ¿Has perdido tu contraseña?
 ¿Nuevo usuario? ¡Registrate!