12 Dic, 2018 - 06:04
Menú

Comentarios

Va dir ...

-- Uiso Alemany, 11-01-2004

Online?
Actualmente hay 274 invitados y 0 usuarios registrados en línea.

Puedes loguearte o crear una cuenta nueva aqui.

e-madrid.org

e-barcelona.org
Mascarell: "Montoro debe entender que no es malo destinar dinero a la Cultura"

Un plenario unipersonal

Manifiesto de los trabajadores del MACBA

El Macba despide a nueve trabajadores, el 10% de su plantilla

NUEVO PLAN DE MASCARELL

e-norte

e-sevilla.org
[no title]

[no title]

[no title]

[no title]

[no title]

  ANA NOGUERA VISITA L'ESCOLA CARRASQUER DE SUECA.

1740 lecturas 
educacióL’APAMA prepara una possible vaga per al 20 d’abril. La diputada socialista Ana Noguera s’ha desplaçat hui, 30 de març, a l’escola Carrasquer de Sueca, on s’ha reunit cap a les 16:30 hores amb el director de l’escola i amb la junta de l’Associació de Pares i Mares.


La visita estava prevista perquè el PSPV donara a conéixer, de primera mà, quina havia estat la resposta del Govern Valenciá a les preguntes que el grup socialista li havia de formular el 3 de març a les Corts respecte de la demora en les obres de l'escola Carrasquer. Però Ana només ha pogut deixar una còpia de les preguntes que s'hi van efectuar, ja que encara no han rebut cap resposta.

El director de l'escola, Josep Matoses, ha informat del resultat de la reunió que mantingueren divendres passat amb la directora general de Règim Econòmic i Personal, Mª José Vargas, la qual es comprometé a licitar les obres abans de l'estiu però amb la condició que l'Ajuntament de Sueca li lliurara un document que mai no ha existit: la inscripció de l'escola en el Registre de la Propietat. Vargas va dir que tan prompte com tinguera el document, signaria l'ordre de licitació de l'escola dins dels set dies següents.

El director ha fet saber que l'alcalde de Sueca, Joan Baldoví, ha donat la màxima prioritat a la preparació de l'esmentat document i està previst que estiga per al 13 d'abril. Eixe mateix dia, el director anirà en persona a la Conselleria d'Educació a lliurar en mà a Vargas el document registral.

La presidenta de l'APAMA, Gemma Ruano, ha fet constar a la diputada socialista el malestar dels pares i mares, ja que desconfien de les successives promeses que fa la Conselleria d'Educació. Tant és així que, si el 20 d'abril Vargas no ha signat l'ordre de licitació, es realitzarà la vaga.

El vicepresident de l'APAMA, Abdó Garcia, ha donat un escrit amb una nova llista de preguntes a la diputada per tal que les formule a les Corts. En esta ocasió, les preguntes van dirigides a les exigències burocràtiques que la Conselleria d'Educació planteja de forma reiterada -al nostre parer amb un zel excessiu- a totes les demandes de l'APAMA de Carrasquer. Ana Noguera s'ha compromés a lliurar-ho pel registre d'entrada abans de les vacances de Pasqua.

La diputada informà, amb xifres concretes, sobre les escasses inversions que fa la Conselleria d'Educació en l'escola pública: més del 80% de les escoles de la Ribera que s'havien compromés a construir, continuen estant per fer, entre estes, la de Carrasquer. També ha denunciat el fet que CIEGSA tinga un deute astronòmic, de més de 2.500 milions d'euros; quantitat que suposa més que el deute total de 10 comunitats autònomes. I per últim, que la Conselleria d'Educació gasta 100 milions d'euros anuals només per a pagar interessos; més del que inverteix en construcció.
Miércoles, 31 Marzo, 2010   Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

Technorati iconDigg icondel.icio.us iconYahoo MyWeb iconGoogle iconMeneame icon

Comentarios

Mostrar Orden
EX-AMICS DE L'IVAM

Buscar Google
Búsqueda

InterACCIONES (post) ELECTORALES


Sobre las relaciones del arte con los mecanismos de participación política, no sólo electoral

Ara TV


e-valencia TVDestrucción a toda costa
Informe anual de Greenpeace que analiza el estado del litoral Entre el lamento general y la falta de acción política para protegerlo, el litoral se nos sigue escapando entre las manos. Descargar PDF
Nuevo informe 2007

Relacionado


Llenguatge
Idioma preferido:


Revista Mono


Mono Special Edition: e-valencia. Stuttgart. On Difference #1

Mono Blog


Tribuna blogs

*

*

*

AVUI

Bienal de Valencia
»»Bienal de Valencia_Participa««

»»Bienal de Valencia_Noticias««

»»Bienal de Valencia_Info««

Categorías

Ciutadans
 


 ¿Has perdido tu contraseña?
 ¿Nuevo usuario? ¡Registrate!