17 Dic, 2018 - 08:20
Menú

Comentarios

Va dir ...

--

Online?
Actualmente hay 254 invitados y 0 usuarios registrados en línea.

Puedes loguearte o crear una cuenta nueva aqui.

e-madrid.org

e-barcelona.org
Mascarell: "Montoro debe entender que no es malo destinar dinero a la Cultura"

Un plenario unipersonal

Manifiesto de los trabajadores del MACBA

El Macba despide a nueve trabajadores, el 10% de su plantilla

NUEVO PLAN DE MASCARELL

e-norte

e-sevilla.org
[no title]

[no title]

[no title]

[no title]

[no title]

  2a VAGA a les ESCOLES CARRASQUER de SUECA

1371 lecturas 
educació

El dilluns 26 d'abril de 2010 l'alumnat de l'escola Carrasquer de Sueca ha tornat a manifestar-se a les portes del col·legi, juntament amb els seus pares i mares. Allí han fet la segona vaga prevista per l'APAMA, que ha consistit a no entrar a l'escola de 09:00 a 09:30 hores.

Els xiquets i xiquetes han tornat a traure les pancartes que ells mateixos confeccionaren i que ja van deteriorant-se per haver estat utilitzades en reiterades voltes: en una manifestació a Sueca, en una protesta davant d'un acte del PP local, en una concentració davant de la Conselleria d'Educació, en la visita massiva a Correus per a enviar les cartes dirigides a Font de Mora, en la Trobada d'Escoles en Valencià de Manuel i en les dues últimes vagues. La Junta de l'APAMA està plantejant-se tornar a fer noves pancartes, ja que no veuen pròxim el final de les reivindicacions.Tant el director de l'escola com la Junta de l'Associació de Pares i Mares d'Alumnes no s'expliquen el motiu pel qual no es liciten ja les obres, ja que tota la documentació necessària ja fa temps que està en mans de la Conselleria d'Educació i, a més, M. José Vargas (directora territorial de Règim Econòmic i Personal) va donar la seua paraula de signar l'ordre de licitació abans del 14 d'abril. Després de la reunió que mantingueren Vargas amb el director de l'escola i el vicepresident de l'APAMA, estos han telefonat diverses vegades a la secretària de Vargas però mai han tingut resposta.

A fi de no perjudicar l'alumnat, la Junta de l'APAMA s'estimaria més no haver de recórrer a una tercera vaga, ja que en esta ocasió serà durant tot el dia i afectarà moltes famílies que, per motius laborals, no poden tindre els seus fills a casa. No obstant això, la vaga del dijous 29 d'abril ja està preparant-se. Entre el dimarts i dimecres es cobrirà tota la tanca de l'escola amb cartells que anuncien la vaga i on es demanen les obres. I, pel que fa a l'alumnat en vaga, en un principi es pretenia portar-lo al pàrquing de la sala Cancela (on s'instal·laran els barracons provisionals mentre duren les obres), però l'APAMA hi ha previst greus inconvenients (condicions climatològiques adverses, absència de lavabos i de primers auxilis, etc). També s'està barallant la possibilitat que alumnes, pares i mares es concentren davant de la Conselleria d'Educació.
Martes, 27 Abril, 2010   Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

Technorati iconDigg icondel.icio.us iconYahoo MyWeb iconGoogle iconMeneame icon

Comentarios

Mostrar Orden
EX-AMICS DE L'IVAM

Buscar Google
Búsqueda

InterACCIONES (post) ELECTORALES


Sobre las relaciones del arte con los mecanismos de participación política, no sólo electoral

Ara TV


e-valencia TVDestrucción a toda costa
Informe anual de Greenpeace que analiza el estado del litoral Entre el lamento general y la falta de acción política para protegerlo, el litoral se nos sigue escapando entre las manos. Descargar PDF
Nuevo informe 2007

Relacionado


Llenguatge
Idioma preferido:


Revista Mono


Mono Special Edition: e-valencia. Stuttgart. On Difference #1

Mono Blog


Tribuna blogs

*

*

*

AVUI

Bienal de Valencia
»»Bienal de Valencia_Participa««

»»Bienal de Valencia_Noticias««

»»Bienal de Valencia_Info««

Categorías

Ciutadans
 


 ¿Has perdido tu contraseña?
 ¿Nuevo usuario? ¡Registrate!