18 Feb, 2019 - 06:01
Menú

Comentarios

Va dir ...

-- Lorenza Barboni

Online?
Actualmente hay 337 invitados y 0 usuarios registrados en línea.

Puedes loguearte o crear una cuenta nueva aqui.

e-madrid.org

e-barcelona.org
Mascarell: "Montoro debe entender que no es malo destinar dinero a la Cultura"

Un plenario unipersonal

Manifiesto de los trabajadores del MACBA

El Macba despide a nueve trabajadores, el 10% de su plantilla

NUEVO PLAN DE MASCARELL

e-norte

e-sevilla.org
[no title]

[no title]

[no title]

[no title]

[no title]

  :

1458 lecturas 
No cal ser d'esquerres, ni nacionalista, ni tan sols anti-PP per adonar-se que, en un any que un president autonòmic s'ha vist mesclat en un cas que el durà als tribunals, incloure nou fotografies relatives a Gürtel dins d'un inventari de gairebé noranta imatges és, com a mínim, ajustat

La decisió de Cholbi no sorprén atés que, després de la dimissió de Romà de la Calle, el PP ja va donar pistes al voltant de com seria a partir d'ara el seu control sobre una de les institucions que encara no tenía "atada y bien atada". El MuVIM, dirigit fins ara per una persona independent i no submissa a l'ideari del partit, va passar a estar sota el control d'un tal Javier Varela, un personatge completament alié al món de la cultura i el mèrit del qual és ser regidor del PP. És a dir, ser un home de confiança; un d'aquells soldats ideològics que, com a principi ètic i moral bàsic, tenen un carnet amb la gavina i prou.

Cholbi, sense enrojolar-se en cap moment, no ha dubtat en donar capacitat els polítics -el del seu partit, s'entén- per censurar una exposició, amb arguments tan absurdes com que la proporció de fotografies no era l'adequada per a representar els esdeveniments informatius de tot un any. No cal ser d'esquerres, ni nacionalista, ni tan sols anti-PP per adonar-se que, en un any que un president autonòmic s'ha vist mesclat en un cas que el durà als tribunals, incloure nou fotografies relatives a Gürtel dins d'un inventari de gairebé noranta imatges és, com a mínim, ajustat. La cosa es quedava curta, m'atreviria a dir, tot i que em sembla bé que la Unió de Periodistes fóra cautelosa, per allò que la dona del Cèsar no només ha de ser honrada sinó, a més a més, semblar-ho. En canvi, els nostres cèsars locals, els que comparteixen grans àpats amb els "amiguitos del alma", accepten regals de personatges poc recomanables, censuren exposicions i guanyen tots els Nadals grans quantitats de diners en la loteria, porten tant de temps manant que ja no tenen ni vergonya i fan i desfan sense preocupar-se de la imatge pública que ofereixen. Total, ja vindran els mitjans de comunicació llepaculs a netejar la seua imatge a colp de llengua i de reverència servil.

La solució, és clar, només passa per llevar esta gent dels llocs de poder que ocupen des de fa quasi dues dècades. El votant mitjà ja té clar que els actuals governants tenen massa cadàvers amagats perquè la pudor a mort i a podrit sura més enllà dels armaris on els han intentat amagar tots plegats. Això sí, si no hi ha una alternativa millor, no ens els traurem del damunt. Que no se'ns oblide o continuarem fent-nos creus perquè aquesta gent seguirà manant, com ja vaig dir una volta, com qui ha guanyat una  guerra civil.


Muvim

Antoni Rubio, L'informatiu, 23 juny 2020

La decisió de l'actual síndic de Greuges del País Valencià, José Cholbi, d'avalar la censura de l'exposició de fotografies de la Unió de Periodistes al MuVIM no és cap sorpresa. El senyor Cholbi, militant i ex diputat del PP, amb una tasca activa en la política des de l'època franquista, present en aquelles converses compromeses d'Eduardo Zaplana que van sortir a la llum amb l'anomenat cas Naseiro, no ha fet més que ser la veu de l'amo i legitimar l'actuació antidemocràtica, caciquil i barroera del president de la Diputació de València, Alfonso Rus, i del seu diputat de Cultura, Salvador Enguix. Per uns dies, Cholbi s'ha oblidat del seu actual càrrec -és a dir, síndic de Greuges de tots els valencians, també els qui no combreguen amb el seu pensament- i s'ha tornat a posar el vestit (regalat o no) de diputat del PP per justificar allò que no té cap justificació: l'atac contra la llibertat d'expressió.


Jueves, 24 Junio, 2010   Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

Technorati iconDigg icondel.icio.us iconYahoo MyWeb iconGoogle iconMeneame icon

Comentarios

Mostrar Orden
por Anonymous
en 24 jun, 2010
[ Respuesta ]

EX-AMICS DE L'IVAM

Buscar Google
Búsqueda

InterACCIONES (post) ELECTORALES


Sobre las relaciones del arte con los mecanismos de participación política, no sólo electoral

Ara TV


e-valencia TVDestrucción a toda costa
Informe anual de Greenpeace que analiza el estado del litoral Entre el lamento general y la falta de acción política para protegerlo, el litoral se nos sigue escapando entre las manos. Descargar PDF
Nuevo informe 2007

Relacionado


Llenguatge
Idioma preferido:


Revista Mono


Mono Special Edition: e-valencia. Stuttgart. On Difference #1

Mono Blog


Tribuna blogs

*

*

*

AVUI

Bienal de Valencia
»»Bienal de Valencia_Participa««

»»Bienal de Valencia_Noticias««

»»Bienal de Valencia_Info««

Categorías

Ciutadans
 


 ¿Has perdido tu contraseña?
 ¿Nuevo usuario? ¡Registrate!