18 Feb, 2019 - 06:11
Menú

Comentarios

Va dir ...

Valencia "merece una medalla mundial interplanetaria"

-- Francisco Camps "El curita"

Online?
Actualmente hay 337 invitados y 0 usuarios registrados en línea.

Puedes loguearte o crear una cuenta nueva aqui.

e-madrid.org

e-barcelona.org
Mascarell: "Montoro debe entender que no es malo destinar dinero a la Cultura"

Un plenario unipersonal

Manifiesto de los trabajadores del MACBA

El Macba despide a nueve trabajadores, el 10% de su plantilla

NUEVO PLAN DE MASCARELL

e-norte

e-sevilla.org
[no title]

[no title]

[no title]

[no title]

[no title]

  :

1716 lecturas 
General“Les revelacions de Wikiliks confirmen el que ja sabíem: no som en una veritable democràcia” Càlcul, productivitat, velocitat, immediatesa, competitivitat, expansió, consum, creixement indefinit, riquesa, monetització general, mercantilisme, control del temps, futur, prosperitat, modernitat, bé comú, estat del benestar. Especulació, instrumentalització, explotació de recursos, agressió al medi, atemptat a la integritat, a la complexitat, a la interconnexió, a cada ésser viu i als vincles que viuen en totes les coses. 2700 milions de pobres. 70.000 morts diaris. Milions de xiquets esclaus de la productivitat del sistema.
Extermini de pobles. Devastació de la natura. Contaminació, canvi climàtic... El Planeta és víctima d'un desenvolupament terrorista liderat per delinqüents. És aquest el resultat d'una democràcia occidental on la política ja ha perdut la seua credibilitat. Cal un canvi radical, urgent i necessari adreçat a una política de sobrietat individual i a un model de decreixement econòmic si volem evitar l'imminent ira de la consciència del planeta Cal allunyar-nos d'aquesta societat de consum que ens consumeix enervant el nostre esperit humà. Cal despertar d'aquest ensopiment, cal el renàixer d'una nova innocència per adonar-nos que: * Som mortals. L'únic futur cert és la nostra mort. * El passat i el futur pertanyen al pensament, tanmateix, els "vivim" en el present. La vida és el present d'un canvi i creació constant. La política i el polític ha de viure i actuar pel present tot assabentat que som nosaltres i no el rellotge qui mana el pas del temps. * L'únic progrés veritable és aquell pel qual ens superem en les nostres virtuts humanes. * L'ésser humà no és el centre de l'univers, ni l'únic ens dipositari de la raó i la intel•ligència, sinó que forma part d'un tot anomenat Vida de la qual participem integrats en una única consciència i un mateix fi. * No hi ha pobles desenvolupats ni pobles subdesenvolupats, sinó diversitat i saviesa de cultures. * El "jo" de la democràcia occidental no podrà sobreviure sense respectar el "jo" de la resta de pobles del món. * La ciència i la tecnologia ens deshumanitzen quan les fem servir per dominar o manipular la realitat, per adquirir poder o enriquir-se amb eixe afany de lucre que genera misèria humana. * No hi ha salvació de la humanitat en tant utilitzem la naturalesa com a objecte d'explotació al servei dels nostres desitjos comercials. * Les energies alternatives, el reciclatge, no podran superar la crisi ecològica si en l'ésser humà no hi ha un canvi en la seua manera de vorer i entendre el món, si el seu esperit no se n'adona de la "necessitat" d'una compromís de col.laboració i respecte amb tot ésser viu i no viu, de comunió amb aquest ecosistema del qual en formem part. * La fam és el resultat de la democràcia i la seua modernitat, del seu progrés i desenvolupament econòmic. * És una obscenitat parlar del nostre estat de benestar si aquest ha d'estar en funció del de la resta de pobles del món. * La guerra "preventiva" o "temprana" és el resultat de la raó d'ésser d'aquest model de democràcia. * L'obsessió per la "presa de mesures" en nom de la "seguretat interna" dels països occidentals és una manifestació hipòcrita del seu cristianisme. * El polític que no te una visió o perspectiva global en les seues idees i actes, tampoc no te una dimensió humana. No és "polític", és una altra cosa. Nosaltres som el motor d'aquest sistema capitalista... aturem-nos, aturem-lo!! No escolteu la veu del Planeta? Lluís Ronda (Dénia)
Sábado, 11 Diciembre, 2010   Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

Technorati iconDigg icondel.icio.us iconYahoo MyWeb iconGoogle iconMeneame icon

Comentarios

Mostrar Orden
EX-AMICS DE L'IVAM

Buscar Google
Búsqueda

InterACCIONES (post) ELECTORALES


Sobre las relaciones del arte con los mecanismos de participación política, no sólo electoral

Ara TV


e-valencia TVDestrucción a toda costa
Informe anual de Greenpeace que analiza el estado del litoral Entre el lamento general y la falta de acción política para protegerlo, el litoral se nos sigue escapando entre las manos. Descargar PDF
Nuevo informe 2007

Relacionado

La noticia más leída en relación al tema General:
LA RIBERA EN BICI

Llenguatge
Idioma preferido:


Revista Mono


Mono Special Edition: e-valencia. Stuttgart. On Difference #1

Mono Blog


Tribuna blogs

*

*

*

AVUI

Bienal de Valencia
»»Bienal de Valencia_Participa««

»»Bienal de Valencia_Noticias««

»»Bienal de Valencia_Info««

Categorías

Ciutadans
 


 ¿Has perdido tu contraseña?
 ¿Nuevo usuario? ¡Registrate!