16 Ene, 2019 - 04:48
Menú

Comentarios

Va dir ...

-- Eduardo Arroyo

Online?
Actualmente hay 252 invitados y 0 usuarios registrados en línea.

Puedes loguearte o crear una cuenta nueva aqui.

e-madrid.org

e-barcelona.org
Mascarell: "Montoro debe entender que no es malo destinar dinero a la Cultura"

Un plenario unipersonal

Manifiesto de los trabajadores del MACBA

El Macba despide a nueve trabajadores, el 10% de su plantilla

NUEVO PLAN DE MASCARELL

e-norte

e-sevilla.org
[no title]

[no title]

[no title]

[no title]

[no title]

  :

1007 lecturas 
Mostra<style></style>LEVANTE-EMV, Francesc Felipe

Les previsions de l´INE són que més de 350.000 valencians i valencianes faran les maletes en menys de 5 anys. La major part d´ells joves qualificats de 25 a 35 anys. Saben que no tenen futur. Saben que no se´ls ajudarà. Saben que no val la pena que empreguen res. Saben que la ciutat els dona l´esquena. Saben que València ja no mostra. Aquest és el discurs que sembla hem assumit.Evidentment la supressió de la Mostra no és la causa d´una generació d´immigrants valencians al món, però sí és un símptoma de la renúncia d´una part dels líders polítics valencians a liderar res mes. Els mateixos de la visita del papa, de l´America´s Cup, de la Formula 1, del Palau de les Arts i els mateixos que volgueren comprar el Festival de Málaga comprant al seu director ara ho veuen tot gris i ens menteixen. La Mostra no l´han suprimit per cara, l´han sumprimit per ineficaç. (Sitges o San Sebastian costen més del doble)


És obvi que amb la manca de política de l´audiovisual ha posat en perill RTVV, han ofegat els dobladors i les productores, no han creat una indústria amb les TDT valencianes, s´ha emportat diversos festivals per davant i continuen mantenint l´insostenible Ciutat de la Llum. Mentrestant veiem com els nostres veïns del nord guanyen amb Pa negre tots els Goya possibles i se´n va als Òscars representant tot l'Estat amb una peli rodada en la llengua pròpia, és llavors quan ens queda ben clar com a la nostra terra no s´ha invertit en crear una indústria audiovisual, una escola de cinema, un moviment audiovisual valencià, un mercat que cree nous horitzons.Afortunadament la relació entre València i el cinema es remonta a més d´un segle d´història, i ha sigut una història de supervivència. Hui als carrers s´organitzen projeccions en valencià, hi ha centenars de projeccions a sales i cafés, concursos de curts, nous festivals que nàixen, sales d´exhibició que resisteixen, centenars de curts, videoclips i espots que es roden als carrers. Malgrat que no hi ha política audiovisual, i no hi ha una estora roja, ni hi ha glamour, hi ha gent liderant projectes donant-li al play, donant-li al rec, encenent motor i mirant una pantalla. València sí mostra i esteu convidats a la pròxima sessió per exemple de la Mostra Viva.
Miércoles, 09 Noviembre, 2011   Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

Technorati iconDigg icondel.icio.us iconYahoo MyWeb iconGoogle iconMeneame icon

Comentarios

Mostrar Orden
EX-AMICS DE L'IVAM

Buscar Google
Búsqueda

InterACCIONES (post) ELECTORALES


Sobre las relaciones del arte con los mecanismos de participación política, no sólo electoral

Ara TV


e-valencia TVDestrucción a toda costa
Informe anual de Greenpeace que analiza el estado del litoral Entre el lamento general y la falta de acción política para protegerlo, el litoral se nos sigue escapando entre las manos. Descargar PDF
Nuevo informe 2007

Relacionado

La noticia más leída en relación al tema Mostra:
La polémica del Tirant

Llenguatge
Idioma preferido:


Revista Mono


Mono Special Edition: e-valencia. Stuttgart. On Difference #1

Mono Blog


Tribuna blogs

*

*

*

AVUI

Bienal de Valencia
»»Bienal de Valencia_Participa««

»»Bienal de Valencia_Noticias««

»»Bienal de Valencia_Info««

Categorías

Ciutadans
 


 ¿Has perdido tu contraseña?
 ¿Nuevo usuario? ¡Registrate!