14 Dic, 2019 - 01:55
Menú

Comentarios

Va dir ...

Los ladrillos deben estar pensados

--

Online?
Actualmente hay 68 invitados y 0 usuarios registrados en línea.

Puedes loguearte o crear una cuenta nueva aqui.

e-madrid.org

e-barcelona.org
Mascarell: "Montoro debe entender que no es malo destinar dinero a la Cultura"

Un plenario unipersonal

Manifiesto de los trabajadores del MACBA

El Macba despide a nueve trabajadores, el 10% de su plantilla

NUEVO PLAN DE MASCARELL

e-norte

e-sevilla.org

Categoría:

Los artículos publicados en esta categoría son los siguientes.

    12345678   >


  : 5148 lecturas 
GeneralCom a ciutadà subjecte a drets civils i polítics; apercebut del fet pel qual tots som iguals davant la llei; considerant aquests drets com el conjunt de principis, preceptes, símbols i regles que regeixen les relacions humanes en tota societat civil i a les quals ens veiem sotmesos nosaltres, els ciutadans; considerant també que aquestos han de ser encomanats, defensats, conduits i desenvolupats progressivament, en pro del bé comú i la qualitat de vida, per la classe política sota la condició ètica que representa la seua fulla de ruta o programa electoral amb el qual combrega i li autoritza la ciutadania en nom de la voluntat sobirana del poble reflectida en el sufragi universal, JO, el qual em responsabilitze d’aquest escrit, sobirà de les meues pròpies opinions nascudes de l’anàlisi i la reflexió, m’acull al dret que m’empara aquesta constitució que no he votat per, amb plenitud de consciència, DENUNCIAR PÚBLICAMENT LA MENTIDA I L’ESTAFA DEL PARTIT POPULAR a la democràcia, amb les consegüents conseqüències pel futur de les societats.
 
Martes, 15 Mayo, 2012
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: ''   ¿Comentarios?  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

  : 5796 lecturas 
General

Actualment, la nostra societat viu immersa en un sistema d'usos menat principalment per magnats de l'imperi del negoci, aquesta condició ha desplaçat la filosofia d'un ideal de món que vol viure en l'harmonia de la justícia, els valors humans i la naturalesa, font d'autèntica plenitud i felicitat de l'ésser, substituint-la pel neoliberalisme, on el diner és primer que la persona. Aquesta dinàmica es reflexa i es duu a terme en la vida política del País Valencià.


 
Miércoles, 14 Marzo, 2012
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: ''   ¿Comentarios?  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

  : 4419 lecturas 
GeneralEn un mundo estructuralmente injusto donde la injusticia de su justicia es garante de toda democracia, libertad y derechos; donde la naturaleza, sus criaturas y el ser humano, son objetos de explotación al servicio del mercado capitalista; donde los pueblos, sus culturas y sabiduría, son exterminados en nombre de la unicidad y homogeneidad de una única civilización mundial financiera; donde el dinero es axioma de todo pensamiento político contemporáneo... en este modelo de mundo donde los capitostes del negocio y la economía ejercen políticas supranacionales que han de respetar, obedecer y cumplir esos estados llamados “democráticos” en detrimento de sus políticas sociales, educacionales y sanitarias, donde sus fuerzas del “orden” arremeten sin ningún indicio de humanidad contra personas que reclaman pacífica y dignamente sus derechos, en este modelo de mundo, digo, ¡no hay amor por la Vida ¿Qué importan los sentimientos de aquellos y aquellas que la aman? ¿Qué importan las personas que consideran la madre tierra como parte de nuestro cuerpo? ¿Qué les importa a los mercados que los recursos naturales estén al límite? ¿Qué les importa el sufrimiento de millones de seres humanos víctimas de criminales multinacionales al servicio del "progreso" de "democracias" que están sometiendo, destruyendo y aniquilando pueblos, ecosistemas y Vida? ¡Vida!
 
Lunes, 27 Febrero, 2012
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: ''   2 Comentarios  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

  : SEAMOS CONSCIENTES DE LA REALIDAD: HEMOS TOCADO FONDO 1480 lecturas 
General

"La espera de aquello que ha de venir no es esperanza, sino angustia". Simone Weil (1909-1943)

FRUSTRACIÓN GENERAL

Frustración es aquello que experimentan jóvenes de familias humildes que han estado trabajando para poderse sufragar los estudios, que se han sacrificado para conseguir esa licenciatura universitaria colgada en la pared de sus casas que hoy no vale para nada... los más afortunados están apilando cajas en algún gran almacén, otros, la mayoría, ven como pasan los años sin ofrecerse ninguna oportunidad, ningún horizonte profesional ni económico para sus vidas.


 
Sábado, 07 Enero, 2012
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: 'SEAMOS CONSCIENTES DE LA REALIDAD: HEMOS TOCADO FONDO'   1 Comentario  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

  : 1305 lecturas 
General

El Tribunal Suprem espanyol prohibeix a l'Audiència Nacional jutjar crims de lesa humanitat que no estiguen relacionats amb l'estat espanyol. O siga, podrem vorer per TV, repressions, agressions, violacions, assassinats, desnonaments de camperols, destruccions de la naturalesa, contaminació d'oceans, extermini d'espècies, etc, per part de multinacionals o països amb règims absolutistes tot induint-nos a mirar cap a un altre lloc per a, finalment, continuar la nostra particular vida quotidiana.

Podrem ser turistes o treballadors emigrats en llurs països i testimoni social d'iniquitats sense opció a que prospere cap denúncia que condemne i jutge aquestes permissives conductes que atempten contra la dignitat i els drets humans, contra la vida, per part d'institucions o mandataris d'aquells estats. Res, el Tribunal Suprem ens diu que "no passa res", que ja s'entendran entre ells, convidant-nos a continuar la nostra particular vida quotidiana.


 
Miércoles, 30 Noviembre, 2011
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: ''   ¿Comentarios?  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

  : 1453 lecturas 
General

Apreciados conciudadanos:

Yo, La Ley, a todos aquell@s que vayan a ser elegidos como miembros en una de mis mesas electorales, les haré saber:

"De acuerdo con mi vigente Ley Orgánica del Régimen Electoral General y en cumplimiento de lo indicado en los artículos 26 y 27 de la misma, ha sido Vd. designad@ para formar parte de la Mesa Electoral. La condición de miembro de la Mesa Electoral tiene carácter obligatorio. Si tuviera escusa, justificada documentalmente, que le impidiera la aceptación del cargo, dispondrá de 7 días para presentar la correspondiente alegación ante esta junta. En el supuesto de que deje de concurrir a desempeñar sus funciones, las abandone sin causa legítima o incumpla sin causa justificada las obligaciones de excusa o aviso que impongo Yo, la Ley Orgánica del Régimen Electoral General, impondré pena de prisión de tres meses a un año o multa de seis a veinticuatro meses. Así pues, cúmplase la Ley."


 
Jueves, 17 Noviembre, 2011
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: ''   ¿Comentarios?  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

  : 1457 lecturas 
General

He vist com triomfa la indecència escoltant les promeses de la blasfèmia. L'animal polític és domèstic d'aquesta gran bèstia que projecta modernes vies pecuàries, monoculturals i homogènies, plenes de merda del "be" comú, la merda del progrés... de la bèstia.

Tant de be ha occit el bé, aquest pastor global usurpador de terres i cultures, portador de misèria, desolació i fam... aquest és el seu banquet, l'àpat de l'èxit i del poder anunciats als quatre vents mediàtics del seu domini: mireu! llegiu! compreu! imiteu! competiu! produïu! consumiu! Així heu de ser feliços. Borregos!
Explotació, devastació i mort dona diner que fan diners als mercats de l'especulació, on regna el pastor global.

He vist la injustícia de la justícia escoltant el plany dels innocents sota els podrits peus d'aquesta democràcia de mercats que trepitja i mata la dignitat humana.


 
Lunes, 03 Octubre, 2011
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: ''   ¿Comentarios?  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

  : DIGNEM-NOS A SER DIGNES 1729 lecturas 
General

Hi ha quelcom bastant clar: ens adonem que l'actual sistema democràtic ha esgotat la seua credibilitat. El desencís d'aquesta jove societat 15-M que reflexiona davant la praxi política, ve donat per l'evidència que llurs ideologies han esdevingut en l'art i la ciència que gestiona una moderna i particular submissió servil al capitalisme tot allunyant-se del seu camp conceptual basat en la vida pública i el bé comú, sent així que a qualsevol polític amb dimensió humana li és impossible governar en contra d'aquest sistema neoliberal i global per una raó: no pot perjudicar els interessos d'aquells que el procuren... i açò ha acabat enderrocant els pilars del socialisme occidental.

Després de l'abominable cafrada del formigó en aquestos darrers anys, el continu augment de l'atur i la precarietat laboral s'accentua més degut al requisit d'una euromoneda que obliga a disciplinar la despesa i el deute públic de l'estat. L'Europa del capital imposa les normes dels poderosos, la banca i les multinacionals, veritables amos del món. "Els diners com a fi en la nostra vida", és l'axioma d'aquest tecnocràtic sistema de democràcia capitalista que ens obliguen a viure.


 
Miércoles, 13 Julio, 2011
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: 'DIGNEM-NOS A SER DIGNES'   5 Comentarios  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

  : EL CANVI NECESSARI 1709 lecturas 
General

Els polítics poden governar, però de cap manera tenir el poder, aquest resta en mans d'empresaris i banquers a nivell nacional o dels Bilderberg, G7, BM, FMI i Multinacionals a nivell internacional.
En són els veritables dispensadors de líders, regidors, diputats, fiscals, etc. Controlen també tots el mitjans de comunicació.

Així, les ideologies polítiques ja han esgotat la seua credibilitat: unes i altres serveixen amb major o menor grau als "senyors del capital" en nom d'aquesta democràcia i estat de dret basat en la praxi de les següents proposicions: Control del temps, càlcul, productivitat, velocitat, immediatesa, competitivitat, expansió, consum, creixement, riquesa, monetització, mercantilisme, futur, prosperitat, modernitat, bé comú, estat de benestar. Especulació, instrumentalització, explotació de recursos, agressió al medi, atemptat a la integritat, a la complexitat, a la interconnexió, a cada ésser viu i als vincles de totes les coses. O siga, 2700 milions de pobres; 70.000 morts diaris; milions de xiquets esclaus; extermini d'espècies; devastació de la natura; contaminació, canvi climàtic...


 
Viernes, 10 Junio, 2011
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: 'EL CANVI NECESSARI'   ¿Comentarios?  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

  : 1609 lecturas 
General

Vivimos un mundo injusto en su dimensión humana, ecológica y medioambiental. El equilibrio vital de nuestro ecosistema ha sido violado y, en consecuencia, destruido.  "El dinero como fin en nuestra vida o el desarrollo económico como meta colectiva", es el axioma de este tecnocrático sistema de democracia capitalista que nos obligan a vivir. Cada día que pasa, los mass-media del “sistema” y su modelo de sociedad nos invitan a metalizar nuestro corazón atrofiando la sensibilidad y el sentimiento humano resultado de un sistema de usos regido por el imperio del capital, contemplado con ojos comerciales y dirigido por manos que ahogan la vida debido a la presión de los mercados financieros y mercantilistas que consideran las personas y la naturaleza como objetos de explotación y negocio a su servicio.


 
Sábado, 21 Mayo, 2011
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: ''   ¿Comentarios?  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

  : 1774 lecturas 
General

Nosaltres, el món de la “modernitat”, del “progrés”, tenim dos greus problemes que les cultures orals considerades (amb quin dret?) subdesenvolupades no tenen, un és el fet de no veure’ns com a part d’un tot: ésser humà, éssers vius, naturalesa, terra i univers estem interconnectats, som interdependents en aquesta complexitat, biodiversitat, ecosistema. La persona no és l’individu, “persona” és el lligam amb tot el que viu i fructifica al seu voltant, és una relació vital de i amb la Vida que abraça la naturalesa animada i no animada, allò que veiem i allò ocult, l’humà i el diví, si ho volem dir així.

L’altre problema és creure que l’home és l’ésser privilegiat del planeta, que som els únics que posseïm intel•ligència, raó, consciència, cosa que aquestes cultures antigues ni s’ho plantegen, doncs consideren el planeta terra, el mateix univers, éssers vius dotats d’ànima, de consciència, una consciència de la qual “participem”. La vida no és una exclusiva de l'home "modern", tecnològic, occidental.


 
Miércoles, 18 Mayo, 2011
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: ''   ¿Comentarios?  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

  : 1875 lecturas 
Llengua

¡Valencianos! En esta época chabacana donde todo es objeto de negocio, donde se ansía la popularidad y donde los adinerados dedican el tiempo libre a conjuras maquiavélico-políticas, vive nuestra Comunidad el prestigio de la fanfarronería, las ventajas de la irreflexión y el éxito de la insensatez.

Porque los “correa” no sólo compran trajes, sino casas y mansiones políticas abiertas a honorables renegados dispuestos a triunfar mediante la impostura y la fatuidad, serviles mandatarios capaces de aplaudir sus miserias en tanto encuentran placer en la mentira y la venganza propias de un carácter débil, mezquino y ruin que afortunadamente nos ha aportado modernidad, prosperidad y calidad de vida en esta nuestra Comunidad.


 
Jueves, 14 Abril, 2011
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: ''   1 Comentario  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

  : 1864 lecturas 
General

Reclamo a la consciència les paraules, la saviesa, la serenitat.

Si, he segut egoista perquè sóc fill del meu temps, demano perdó... sóc fill del meu temps!
Un temps allunyat de les persones, del present, instal.lat en un progrés anomenat futur pel qual tots treballem, inclús perdem la salut arrossegant-nos al seu darrere, esperitats, lliurats a la rapidesa, a la urgència, sense mai no haver-hi arribat a ell, no mai!
L'especulació financera, els bancs, les multinacionals, els diners, en són el motor d'una excavadora que solca aquest camí de prostitució que envolta el món, aquest cercle del qual no puc eixir, no puc!


 
Sábado, 09 Abril, 2011
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: ''   8 Comentarios  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

  : 2120 lecturas 
General

Va ser un instant d’esperança…

Aquella petita escletxa,
aquella llunyana espurna
en aquest negre túnel...
Necessitava creure, confiar.


 
Martes, 05 Abril, 2011
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: ''   ¿Comentarios?  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

  : ECONOMIA SOSTERRIBLE 1873 lecturas 
General

"Economia sostenible" i "respecte al medi ambient", han esdevingut assumptes que ornamenten tot discurs polític d'aquesta democràcia de mercat basada en l'explotació del medi, la productivitat, el creixement i el consum. Quina paradoxa, no? Un bon assessor d'imatge, un bona argumentació, una bona dicció, fer l'ullet per aquí, una cita per allà... dominant el gest i partint d'una bona premissa que evidencie una certa preocupació per la salut del planeta, qualsevol súbdit polític del sistema persuadeix la massa mediàtica del fet que l'actual política econòmica combat les agressions al medi, preservant, protegint i garantint la supervivència de la naturalesa.


 
Jueves, 31 Marzo, 2011
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: 'ECONOMIA SOSTERRIBLE'   ¿Comentarios?  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

  : 1798 lecturas 
General

"Les guerres mai no seran motiu de pau, només de victòries on sempre hauran vençuts per la raó de la desraó mútua dels seus actes: venç el bàrbar sobre la barbàrie o la barbàrie sobre el bàrbar".

La precarietat intel.lectual de l'ésser humà continua la seva carrera històrica, evidenciada cada vegada amb més intensitat en funció de la seua "productivitat" tecnològic-armamentística. Quin fracàs de celebritats humanes aquelles que enginyen "bombes intel.ligents", "armes làser" o "armament geofísic"!

És aquest el camí "democràtic" a seguir en pro de la tolerància, el respecte i la confiança entre cultures en aquest s. XXI? Malauradament, segueix sent la vella i sinistra senda de la història de la humanitat.


 
Miércoles, 23 Marzo, 2011
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: ''   ¿Comentarios?  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

  : CARTA A LOS PUEBLOS ORIGINARIOS 1943 lecturas 
General

Ni lo advierten ni quieren admitir las demoledoras consecuencias de sus políticas, de sus acciones. Sí, actúan en nombre de su doctrina, su Convocatoria en Buenos Airesdogma, su manera de ver y entender el mundo: su "sistema".

[Cartel de la convocatoria para una "tomatada popular" en Buenos Aires]


Están convencidos de ser los garantes de la "paz", "libertad", "democracia", de haber experimentado sus virtudes y decididos a ejecutarlas conforme han creído entender. Así, han resuelto universalizarlo, homogeneizarlo y someterlo todo en nombre de su idea de mundo y de dios, ese dios también único, personal, autócrata y omnipotente que anda con barbas por los cielos y al cual rezan creyendo salvarles la conciencia antes y después de cada uno de sus actos.

Los adalides del XXI hablan sin cesar de productividad, de crecimiento, de consumo, de expansión, de globalización, de mercados, de financiación, de divisas, de competitividad, de interés comunitario, de bien común, de modernidad, de prosperidad, de estado del bienestar, de progreso, pero, sobretodo, hablan de futuro. El "futuro" es el pilar sobre el cual montan su estructura democrática, una estructura convenientemente dirigida y articulada que, ¡como no! crece ilimitada y arrebatadoramente en busca del siguiente pilar y así sucesivamente, todo ello ante los aplausos de una sociedad expectante y ya envilecida por su fe en la propaganda, la tecnología de consumo y la imagen, donde la seguridad es la obsesión de sus dirigentes: hay que defender del "enemigo" toda praxis del "sistema" o "doctrina mundi".


 
Jueves, 24 Febrero, 2011
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: 'CARTA A LOS PUEBLOS ORIGINARIOS'   ¿Comentarios?  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

  : Parc Central: ELS "NUEVOS VALENCIANOS" 1932 lecturas 
Valencia

Primer destrueixen, enverinen i maten l'Horta i el paisatge en nom del progés i els diners. Després construeixen un parc ornamentat amb el record des d'uns altres valors ja desarrelats del seu espai humà i territorial, orfes d'estima i d'identitat... també en nom del progrés i l'economia.És l'humiliació i l'escarni a l'herència cultural d'un poble que sembla el del "menfot"... poble?

Les 25000 Ha. (de moment) de la comarca de l'Horta devastades pel formigó i les infraestructures viàries, van a simbolitzar-se en les 25Ha. (10Ha. en mans privades) que ocuparà el Parc Central de València.


 
Lunes, 14 Febrero, 2011
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: 'Parc Central: ELS "NUEVOS VALENCIANOS"'   ¿Comentarios?  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

  : 1802 lecturas 
General

Suborns, extorsions, tràfic d'influències, prevaricacions... passen els dies, passen els anys en aquest escenari on "artistes" polítics en connivència amb empresaris, són aplaudits per l'espectador mediocre que cada quatre anys passa per la taquilla de visita lliure i voluntària. Cap d'ells no pot portar una carasseta durant molt temps, a alguns ja els ha caigut en plena actuació... i continuen aplaudint! indecent espectacle.

Els límits de l'acció política són traspassats trencant el seu nexe amb l'ètica, i la moral es corromp enverinant les regles de la relació humana. Aquestos ni guien ni fan llum, donen fum que contamina el caràcter d'una bigarrada societat cada vegada més superficial i individualista. Respecte, educació, transparència, participació i democràcia haurien d'anar junts, però sembla ser que alguns polítics confonen allò menyspreable amb allò lloable, allò digne de vituperi amb allò que mereix excel lència.


 
Sábado, 12 Febrero, 2011
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: ''   ¿Comentarios?  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

  : TERRORISMO POR LA PAZ 1778 lecturas 
GeneralProvocar, amenazar, destruir, devastar, asesinar o matar indiscriminadamente, parece ser el precio que haya que pagar para “mantener” la paz bajo justificación, oficial y mediática, de la "seguridad" de los estados (¿cristianos? ¿occidentales? ¿desarrollados?) contra los llamados "terroristas" (¿musulmanes? ¿nacionalistas? ¿revolucionarios?). Pero, afortunadamente, la gente empieza a darse cuenta qué tipo de terrorismo genera mucho más terror y mortandad, y esto es una buena noticia para comenzar a transformar este mundo en pro de la verdadera Paz y Justícia.
 
Lunes, 13 Diciembre, 2010
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: 'TERRORISMO POR LA PAZ'   1 Comentario  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

  : 1865 lecturas 
General“Les revelacions de Wikiliks confirmen el que ja sabíem: no som en una veritable democràcia” Càlcul, productivitat, velocitat, immediatesa, competitivitat, expansió, consum, creixement indefinit, riquesa, monetització general, mercantilisme, control del temps, futur, prosperitat, modernitat, bé comú, estat del benestar. Especulació, instrumentalització, explotació de recursos, agressió al medi, atemptat a la integritat, a la complexitat, a la interconnexió, a cada ésser viu i als vincles que viuen en totes les coses. 2700 milions de pobres. 70.000 morts diaris. Milions de xiquets esclaus de la productivitat del sistema.
 
Sábado, 11 Diciembre, 2010
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: ''   ¿Comentarios?  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

  : 1662 lecturas 
General

Els delinqüents de la democràcia usurpen la voluntat dels pobles desfent llocs de sentiment popular, obres senyeres de la seua identitat i de la seua memòria, per portar-nos la mísera modernitat que ompli portades als diaris en nom d'una anomenada prosperitat que aquestos belitres personatges imposen.

Els delinqüents de la democràcia atempten contra el patrimoni històric i cultural, obres arrelades al temps i l'espai d'aquella petita pàtria que avui veu escarnit l'egregi record i humiliat el seu llegat per aquestos dissoluts de la humanitat portats pel protagonisme i la fama.


 
Miércoles, 01 Diciembre, 2010
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: ''   ¿Comentarios?  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

  : 1622 lecturas 
General

Vora un milió de turistes aficionats al golf rep l'estat espanyol cada any. Aquest tipus de turista te una bona capacitat adquisitiva: s'allotja als hotels de 4 i 5 estrelles del voltant dels camps, generant unes despeses d'entre 200-250 € persona/dia (tres ò quatre vegades més que un turista de sol i platja). Aquesta activitat genera cada any a l'estat espanyol uns 3.000 milions d'euros, així doncs, no és d'estranyar que el Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç haja vist amb bons ulls la proliferació de camps de golf com a factor de desenvolupament, dinamització i desestacionalització del turisme.


 
Miércoles, 27 Octubre, 2010
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: ''   ¿Comentarios?  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

  : 1818 lecturas 
Llengua

El 9 d'Octubre passat i en un article d'opinió, el nostre Honorable President de la Generalitat, va esmentar els nostres avantpassats fent referència als bancals de les muntanyes, les sèquies i assuts com elements transformadors del medi que varen donar impuls a l'economia, riquesa i benestar... "era el sueño de futuro de aquella sociedad", va dir Francisco Camps.

Així doncs, tocava retre'ls homenatge en aquell "dia de la Comunidad" tot reconeixent la importància d'aquest llegat. "Hay que estar a la altura de nuestro legado", continuà dient, "hay que seguir generando riqueza, prosperidad, bienestar para todos creando oportunidades y trabajo".


 
Domingo, 24 Octubre, 2010
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: ''   9 Comentarios  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

  : Francisquet: discurs 9 d'Octubre 1858 lecturas 
General

Valenciasn i valencianes:

Hui, en este Sacrosant dia de la paraula valenciana, (l'atre dia ho vaig ir en castellà perquè no era 9 d'Octubre), vull deixar clara una cosa: sóc un home honest, honrat, íntegre i religiós... si! religiós! no m'avergonyís dir-ho. Quede clar, que si la política s'ocupa de treballar i gestionar el bé comú, la religió també! per això vaig anar a Compostela, a col.locar-me amb el "botafumeiro" i embotornar-me d'amor, per això, valencians i valencianes, vos vull un ou! I és eixa estima la que em fa conscient dels pecats de l'infern, per això no puc consentir que a les nostres escoles ensenyen eixes llicències sexuals que porten a la perdició de les ànimes.


 
Viernes, 08 Octubre, 2010
Enviado por Anonymous
Leer el artículo completo: 'Francisquet: discurs 9 d'Octubre'   3 Comentarios  Enviar esta historia a un amigo  Versión imprimible  

    12345678   >

EX-AMICS DE L'IVAM

Buscar Google
Búsqueda

InterACCIONES (post) ELECTORALES


Sobre las relaciones del arte con los mecanismos de participación política, no sólo electoral

Ara TV


e-valencia TVDestrucción a toda costa
Informe anual de Greenpeace que analiza el estado del litoral Entre el lamento general y la falta de acción política para protegerlo, el litoral se nos sigue escapando entre las manos. Descargar PDF
Nuevo informe 2007

Llenguatge
Idioma preferido:


Revista Mono


Mono Special Edition: e-valencia. Stuttgart. On Difference #1

Mono Blog


Tribuna blogs

*

*

*

AVUI

Bienal de Valencia
»»Bienal de Valencia_Participa««

»»Bienal de Valencia_Noticias««

»»Bienal de Valencia_Info««

Categorías

Ciutadans
 


 ¿Has perdido tu contraseña?
 ¿Nuevo usuario? ¡Registrate!